Witold Kepinski - 17 april 2024

Ideo en Prospecta bundelen krachten voor verbeterde masterdata in SAP

Prospecta is een internationale softwareleverancier van een toonaangevend platform dat datakwaliteit en -integriteit centraal stelt. Ideo en Prospecta, beiden SAP-partners, bevestigen nu met trots een strategische samenwerking op het gebied van hoogwaardige oplossingen voor masterdatamanagement in SAP.

Ideo en Prospecta bundelen krachten voor verbeterde masterdata in SAP image

Betrouwbare en integere data is voor SAP-gebruikers essentieel als het gaat over het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van klanttevredenheid.

Patrick van de Kamp, Director of Operations and Alliances bij Ideo, vertelt: “De samenwerking tussen Ideo en Prospecta is ontstaan vanuit een gedeelde visie om hoogwaardige oplossingen te kunnen bieden die voldoen aan de groeiende vraag naar geïntegreerde Master Data Governance in SAP. Door het combineren van de diepgaande kennis van Ideo over Service & Asset Management met Prospecta’s geavanceerde cloudoplossing, Master Data Online (MDO), profiteren klanten van een complete en betrouwbare oplossing voor het beheer van onder andere hun asset-masterdata.”

Verbeterde procesafhandeling en waardevolle inzichten

Hij vervolgt: “Via de oplossing Master Data Online (MDO) kunnen klanten van Ideo betrouwbare en integere assetdata inzetten, waardoor processen efficiënter en effectiever afgehandeld kunnen worden. Het gecontroleerd integreren van masterdata in het SAP ERP-systeem en het schoon houden door MDO, leidt namelijk tot complete en betrouwbare informatie voor medewerkers. Door de verbetering van service- en onderhoudsprocessen, verhoog je bovendien ook je klanttevredenheid. Het ontbreken van de juiste masterdata leidt zelfs tot inefficiëntie of nog erger: onveilige situaties.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei