Witold Kepinski - 18 april 2024

NetSuite introduceert Enterprise Performance Management

Oracle NetSuite introduceert Enterprise Performance Management om bedrijven in EMEA te helpen de productiviteit, winstgevendheid en efficiëntie te verhogen. Deze nieuwe uniforme financiële oplossing verbindt financiële en operationele planning, automatiseert rekeningafstemming, stroomlijnt het afsluitingsproces en ondersteunt lokale belastingrapportagestandaarden, aldus NetSuite.

NetSuite introduceert Enterprise Performance Management image

Oracle NetSuite heeft aangekondigd dat NetSuite Enterprise Performance Management (EPM), inclusief NetSuite Planning and Budgeting en NetSuite Account Reconciliation , beschikbaar zal zijn in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met NetSuite EPM kunnen bedrijven in EMEA de zichtbaarheid vergroten, de besluitvorming verbeteren en groei stimuleren door planning, budgettering, forecasting, accountafstemming, financiële afsluiting en rapportageprocessen vanuit de hele organisatie samen te brengen.

“Financiële teams die afhankelijk zijn van handmatige, losgekoppelde processen, hebben te veel tijd nodig om spreadsheets te repareren en reactief te zijn, in plaats van het bedrijf vooruit te helpen”, zegt Evan Goldberg, oprichter en EVP van Oracle NetSuite. “Door het automatiseren van cruciale financiële processen – van planning en budgettering tot het sluiten van de boeken en rapportage – creëert NetSuite EPM nieuwe efficiëntie en helpt het patronen bloot te leggen en te benadrukken om de focus weer te leggen op proactiviteit, winstgevendheid en groei.”

NetSuite EPM is gebouwd op de basis van Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM) en naadloos geïntegreerd in NetSuite, waardoor organisaties de snelheid en nauwkeurigheid van financiële processen kunnen verbeteren en de zakelijke inzichten kunnen verkrijgen die ze nodig hebben om de besluitvorming te verbeteren.

Lees meer hier.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024