Witold Kepinski - 24 mei 2024

Kyndryl werkt nauwer samen met NVIDIA rond genAI toepassingen

Kyndryl, aanbieder van technologie-infrastructuurdiensten, heeft een samenwerking aangekondigd met NVIDIA om de ontwikkeling, implementatie en het gebruik van AI-aangedreven inzichten en bedrijfsresultaten te versnellen

Kyndryl werkt nauwer samen met NVIDIA rond genAI toepassingen image

Kyndryl's AI-aangedreven digitale bedrijfsplatform met open integratie, Kyndryl Bridge, zal de end-to-end levenscyclus van AI-ontwikkeling en -implementatie in echte zakelijke omgevingen ondersteunen voor klanten die full-stack NVIDIA-versnelde computing en software gebruiken. Kyndryl zal ook gebruik maken van de domein- en sectorexpertise van Kyndryl Consult om het vermogen van klanten om generatieve AI-oplossingen te testen, verifiëren en implementeren te versnellen, een snelle implementatie van applicaties te faciliteren en de operationele ervaring te verbeteren.

Deze samenwerking zal een combinatie bieden van technologie en diensten die van cruciaal belang zijn voor klanten die generatieve AI-oplossingen snel willen opschalen om concurrerend te blijven in hun respectievelijke sectoren. Door de expertise van Kyndryl te koppelen aan NVIDIA-technologieën kunnen klanten profiteren van een schat aan kennis die cruciaal is voor hun voortdurende acceptatie en schaalbaarheid.

Analyses

Om de adoptie en implementatie van generatieve AI-oplossingen door klanten in hun bedrijfskritische IT-activiteiten verder te versnellen, zal Kyndryl het NVIDIA NeMo- platform en NVIDIA NIM-inferentiemicroservices inzetten om sectorspecifieke en sectorspecifieke gebruiksscenario's aan te pakken, zoals klantenondersteuning en automatisering van IT-activiteiten. , fraude- en verliespreventie en realtime analyses.

Kyndryl voegt generatieve AI-mogelijkheden toe aan zijn succesvolle Kyndryl Bridge- platform en AIOps-diensten, waarbij NVIDIA NIM wordt ingezet om generatieve AI-implementaties voor netwerk- en applicatiebeheer te vereenvoudigen en te versnellen. Door de integratie van NVIDIA NIM in Kyndryl Bridge kan AIOps worden geoptimaliseerd op NVIDIA Tensor Core GPU's om snel de voorspelling en analyse van storingen te verwerken en tegelijkertijd uitgebreide inzichten te bieden die het falen van de netwerk- en IT-infrastructuur aanzienlijk zullen verminderen. Door de integratie van Retrieval-Augmented Generation (RAG) met NVIDIA NeMo Retriever-microservices kan de oplossing op unieke wijze worden aangepast aan bedrijfsomgevingen. Deze ontwikkeling zal een holistische kijk en aanpak bieden op beheerde IT-diensten.

Lees meer hier.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024