Redactie - 01 juni 2011

Boer & Croon selecteert WerkPlek 2.0™ van Inter Access en Vodafone


Inter Access en Vodafone hebben op 31 mei een meerjarige outsourcingsovereenkomst gesloten met  Boer & Croon. Centraal in deze overeenkomst staat WerkPlek 2.0, een toekomstvaste informatie- en communicatieoplossing voor ondernemingen, waarbij het mobiel werken en data-uitwisseling tussen medewerkers op verschillende locaties worden geoptimaliseerd.

Inter Access en Vodafone bieden Boer & Croon met WerkPlek 2.0 een op de cloud gebaseerde werkplekoplossing die inspeelt op de eisen van de organisatie om Het Nieuwe Werken te ondersteunen. Binnen de samenwerking levert Vodafone de noodzakelijke vaste- en mobiele-communicatiediensten waarmee mobiel werken en data-uitwisseling tussen medewerkers op verschillende locaties mogelijk zijn. Inter Access zorgt voor de beschikbaarstelling en het beheer van de applicaties en de achterliggende cloud-infrastructuur.

Met WerkPlek 2.0 hebben de medewerkers van Boer & Croon op elk moment en vanaf elke plek met een pc, laptop, smartphone of tablet toegang tot bedrijfsinformatie en applicaties. Inter Access stelt de data en applicaties beschikbaar vanuit een datacenteromgeving die voldoet aan de strengste regels met betrekking tot informatiebeveiliging. WerkPlek 2.0 is zo opgebouwd, dat de bedrijfsspecifieke applicaties van Boer & Croon naadloos kunnen integreren in deze omgeving.