Redactie - 09 november 2011

UNIT4 komt met facturatiepakket voor ZZP’ers


Speciaal voor ZZP’ers introduceert UNIT4 een nieuwe facturatie-oplossing: UNIT4 Multivers XS. Met deze versie van de boekhoudsoftware voor MKB’ers kunnen zelfstandigen zelf online factureren, betalingen registreren en aanmaningen versturen.

UNIT4 Multivers XS vergemakkelijkt het zelf kunnen factureren  aanzienlijk, doordat de factuur binnen een paar minuten vervaardigd kan worden. Via een online omgeving maakt de ZZP’er een factuur aan, die  desgewenst is voorzien van de huisstijl. Aan de factuur worden automatisch een factuurnummer en het correcte BTW-percentage gekoppeld. Nadat de ZZP’er een omschrijving van de opdracht en de prijs geeft, verschijnt de factuur die direct te versturen is per post of als PDF.

Op de achtergrond worden deze facturen verwerkt tot grootboekmutatie waarna de  accountant de overige mutaties kan toevoegen om het geheel zo te kunnen verwerken tot een volledige administratie. Hierdoor nemen administratiehandelingen voor zowel ZZP-er als accountant af.
Fred Loos, Sales- & Marketingmanager MKB bij UNIT4: “Veel ZZP’ers zien op tegen het doen van de administratie. Dat doen ze niet graag zelf, dat is niet hun stiel. Die tijd kunnen ze niet declareren en het komt dan ook vaak voor dat het factureringsproces wordt uitgesteld. Via Word en Excel kost het maken van een factuur bovendien veel tijd, via UNIT4 Multivers XS is het zo gebeurd. Met het maken van 1 factuur verdient de ZZP-er de kosten van het pakket, 19 euro per maand, al ruim terug. Bij maximaal 12 facturen per jaar  is het gebruik van UNIT4 Multivers XS zelfs gratis. UNIT4 Multivers XS is zo het ideale administratieve startpunt voor de ZZP-er.”
 

DIL Dutch IT Leaders Linkedin Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
ALSO CTV BW en BN 23-05-2023 t/m 30-05-2023