Witold Kepinski - 04 oktober 2019

SAP belicht tech business innovaties met case van Stedin en Delaware

Tijdens het SAP Connect tot Innovate 2019 event in Nieuwegein werden tal van tech innovaties zoals cloud en business cases aan het publiek getoond. Dutch IT-channel was erbij en sprak daarover in een video update met Rinse Tamsma (Managing Director SAP Nederland), Ralph Jansen (Sales Executive Delaware), Ben Ubert (Stedin) en Monique Kootker (Categorie Manager Inkoop - ICT, CPE & Innovatie a.i Stedin).

Stedin, dat het gas- en elektriciteitsnetwerk in het grootste deel van de Randstad beheert, was een van de partijen die zijn SAP case toonde. Met ruim 3.500 medewerkers was het voor Stedin een uitdaging om het inkoopproces voor iedereen overzichtelijk te maken. Het vorige systeem was SRM, dat systeem was verouderd en slecht onderhoudend dus zocht Stedin een innovatie en kostenefficiënte opvolger. Die opvolger hebben ze gevonden in het FAST P2P package van delaware, een combinatie van SAP Invoice Management en SAP Ariba. Stedin en Delaware wonnen een SAP Quality Award in de categorie Fast Delivery.

Tamsa spreekt in de video update over het brede aanbod van SAP voor cloud, hybride en on-premises omgevingen. Hierbij biedt SAP een erp backbone met zakelijke applicaties voor crm, customer experience, supply chain management en nog veel meer.

Tijdens Connect to Innovate 2019 was het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Ruim 1500 mensen bezochten strategische én praktijkgerichte sessies van thought leaders, klanten, partners, de VNSG en SAP.

Connect to Innovate is een SAP kennis event in Nederland om up to date te blijven rond het enerverende snijvlak van business en IT.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024