Floris Hulshoff Pol - 29 oktober 2022

Cisco Partners Awards feestelijk uitgereikt in Amsterdam

Cisco Nederland heeft tijdens de jaarlijkse award show in zijn kantoor in Amsterdam, bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen. De awards werden uitgereikt aan partners die zich het afgelopen jaar op een bepaalde manier hebben onderscheiden in de samenwerking met hun klanten en Cisco zelf, of aan partners die een noemenswaardige transformatie of ontwikkeling hebben gerealiseerd. Witold Kepinski, Editor in Chief van Dutch IT Channel en sprak in een video verslag met Daan de Groot (Cisco), Edwin Prinsen (Cisco), Ronald Kraanen (Avit), Suzette Oskam (NTT Ltd), Jory van Dam (Conscia) en Jeffrey den Oudsten (Conscia).

“De Partner Awards zijn een bekroning van goed werk en een moment om te vieren wat onze partners het afgelopen jaar allemaal hebben weten te realiseren” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization - Cisco Nederland.

Er waren in totaal zestien categorieën waar partners een award voor konden ontvangen.

Dit jaar zijn de winnaars:

Data Center & Cloud Partner of the Year: Conscia

Security Partner of the Year: Telindus

Collboration Partner of the Year: BIS Econocom

Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year: AVIT

Commercial & Small Business Partner of the Year: NTT

Enterprise Partner of the Year: Computacenter

Public Sector Partner of the Year: Axians

Social Impact Partner of the Year: Telindus

Managed Services Partner of the Year: KPN

Tranformation Partner of the Year: Conscia

Marketing Partner of the Year: Axians

2Tier Partner of the Year: aaZoo

Customer Experience Parrner of the Year: NTT

Distributor Partner of the Year: Comstor

Sustainability Partner of the Year: Nomios

Netherlands Partner of the Year: Avit Group

Avit Group Netherlands Partner of the Year

Winnaar van de Partner of the Year award is Avit Group. Avit Group ondersteunt hun klanten in hun digitale transformatie. Met Cisco technologie lukt het hun keer op keer om een beveiligd, geautomatiseerd en toekomstbestendig netwerk te creëren. De internationale ambities van dit bedrijf zorgen ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen in hun aanbod van services en diensten, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen. Door vast te houden aan hun strategie groeit Avit Group jaar op jaar met dubbele cijfers en boeken ze succes in elke architectuur. Wij weten zeker dat Avit Group de komende jaren nog veel gaat bereiken voor onze gezamenlijke klanten.

Jeffrey den Oudsten, cto van Conscia Nederland, is blij met twee Cisco Partner awards. “Met Infrastructure as a service leveren we aan vele klanten infrastructuur waarbij wordt betaald naar gebruik. In onze Hybrid Cloud koppelen we lokale infrastructuur aan publieke en private clouddiensten, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de diensten en technologie van Cisco. Hiermee kunnen wij klanten voorzien van een veilige, schaalbare IT-infrastructuur en kunnen zij zich volledig richten op de innovatie van hun bedrijf. We zijn er trots op om deze beide awards in ontvangst te mogen nemen.”

“Het was een feest om de awards dit jaar weer persoonlijk uit te reiken en we zijn ontzettend trots op alle partners van Cisco Nederland, van harte gefeliciteerd iedereen!” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland. “Het is belangrijk om goede partners te hebben, zonder hen kunnen wij namelijk niet de service bieden die onze klanten van ons zijn gewend. Daarnaast gaan technologische ontwikkelingen zo ontzettend snel en het is mooi om te zien hoe onze partners hier elke keer weer op in weten te spelen.”

Bekijk de foto's op de Facebook pagina van Dutch IT Channel.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024