Witold Kepinski - 10 juli 2020

Microsoft belicht release wave tijdlijn voor Dynamics 365 en Power Platform

Microsoft belicht release wave tijdlijn voor Dynamics 365 en Power Platform image

Om partners en klanten van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform te helpen snel aan te passen aan veranderingen en sterke bedrijfsresultaten te behalen, levert Microsoft nieuwe mogelijkheden in twee releasegolven van zes maanden. Elke releasegolf bevat honderden nieuwe en bijgewerkte mogelijkheden voor producten in Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform zo meldt de leverancier in een blog.

Microsoft heeft hierover productupdates voor Dynamics 365 en Power Platform gepresenteerd. Ook kondigt Microsoft de belangrijkste data aan voor de tweede release-golf van updates die gepland zijn voor 2020, te beginnen in oktober 2020.

Microsoft moedigt klanten en partners aan om naar deze data te verwijzen om met vertrouwen de geplande release-wave te plannen en voor te bereiden.

Op 8 juli 2020 zijn de releaseplannen voor de releasewave 2 van 2020 gepubliceerd met de eerste lijst met functies voor Dynamics 365 en Power Platform die tijdens de releasewave zullen worden geleverd. De releaseplannen bieden klanten en partners vroege zichtbaarheid om zich voor te bereiden op de geplande updates van oktober 2020 tot maart 2021.

Vanaf 3 augustus biedt Microsoft vroege toegang tot nieuwe functies en mogelijkheden mogelijk maken, zodat klanten en partners ze in een sandbox-instantie kunnen valideren voordat ze in oktober automatisch worden uitgerold.

Huidige release wave-updates

Release wave 1 2020 (april - september 2020)

Vanwege de COVID-19-pandemie begrijpt Microsoft dat veel klanten en partners zijn overgestapt op het minimale personeels- of bedrijfscontinuïteitsmodel. Om deze situatie te ondersteunen, heeft Microsoft de aanmeldingsperiode voor vroege toegang verlengd , waardoor klanten en partners extra tijd kregen om de nieuwe mogelijkheden te testen en te valideren.

Tot op heden is 70 procent van de honderden functies in de Wave 1-release verzonden, met de resterende functies gepland voor september 2020, zoals aangegeven in de release-plannen voor Dynamics 365 en Power Platform .

Om gelijke tred te houden met de releases, moedigt Microsoft zijn klanten, partners en applicatiebeheerders aan om de video's met releaseoverzichten te bekijken. Lees en kijk meer op de Microsoft blog.

SLTN Vierkant AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023