Witold Kepinski - 26 oktober 2021

Avanade neemt QUANTIQ over

Avanade neemt QUANTIQ over image

Avanade neemt QUANTIQ over, een op Microsoft Business Applications gerichte systeemintegrator in het VK. Met de nadruk op Dynamics 365, Power Platform en Azure, zal QUANTIQ de Dynamics 365-mogelijkheden van Avanade aanzienlijk uitbreiden en voortbouwen op het bestaande cloudgebaseerde Microsoft Business Application-aanbod - een belangrijke strategie voor Avanade.

Door de combinatie van QUANTIQ's ERP-klantervaring en Avanade's offshore engineeringmogelijkheden en brede expertise op het Microsoft-platform, zullen klanten profiteren van verbeterde oplossingen die de digitale transformatie in alle industriële sectoren wereldwijd zullen helpen versnellen. De overname voegt ongeveer 300 nieuwe professionals toe aan het bestaande Business Applications-team van Avanade.

“Microsoft blijft sterk investeren in Dynamics 365 als een belangrijke pijler van digitale transformatie. Met QUANTIQ en zijn sterke reputatie als vertrouwde Microsoft-partner, zien we een enorme kans voor Avanade om snel op te schalen om te voldoen aan de groeiende behoefte aan oplossingen die organisaties helpen bij het realiseren van de hoognodige zakelijke efficiëntie, wendbaarheid en veerkracht, en ook helpen barrières voor groei”, zegt Andy Gillett, General Manager voor Avanade UK en Ierland.

"QUANTIQ is verheugd om toe te treden tot Avanade, een bedrijf dat de toewijding van QUANTIQ aan klanten, werknemers en partners deelt, evenals het geloof in de kracht van Microsoft-technologieën om bedrijfstransformatie te stimuleren", aldus Stuart Fenton, CEO van QUANTIQ. “Avanade biedt QUANTIQ een kans om haar klantenaanbod uit te breiden, gebruik te maken van het volledige scala aan technologieën en servicemogelijkheden, en om toegang te krijgen tot een wereldwijd netwerk van Dynamics-professionals om ons internationale klantenbestand te helpen bedienen.”

De financiële voorwaarden van de transactie worden niet bekendgemaakt. De overname is onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Veeam On BW tm 12 juni 2023 Alleen DI Leaders SLTN Vierkant
Progress Communications BN start week 17 tm 19