Witold Kepinski - 20 december 2023

Snowflake neemt Samooha over

Snowflake is een definitieve overeenkomst is aangegaan om Samooha over te nemen om onze visie op het wegnemen van de technische, samenwerkings- en financiële barrières voor het ontsluiten van waarde met data-clean rooms te versnellen.

Snowflake neemt Samooha over image

Samooha is gebouwd voor ontwikkelaars en zakelijke gebruikers en levert branchespecifieke analysesjablonen. De intuïtieve gebruikersinterface van Samooha maakt het eenvoudig om data-cleanrooms te bouwen die als Snowflake Native Apps in de Data Cloud draaien.

Het vanaf de grond af opbouwen van een data-cleanroom kan een uitdaging zijn en technische expertise en aanzienlijke investeringen vereisen. Door prioriteit te geven aan gebruiksgemak versnelt Samooha de opzet van data-cleanrooms dramatisch en vermindert de complexiteit, waardoor de beslissing om data-cleanrooms te gebruiken eenvoudig wordt. En omdat Samooha rechtstreeks in de Data Cloud draait, maakt Samooha gebruik van de ingebouwde beveiligings- en beheermogelijkheden van Snowflake, die ervoor zorgen dat klantgegevens veilig zijn en worden beheerd.

Met deze overname zullen de medeoprichters en experts op het gebied van gegevensprivacy van Samooha – CEO Kamakshi Sivaramakrishnan en CTO Abhishek Bhowmick – samen met andere Samooha-werknemers het Snowflake-team versterken.