Witold Kepinski - 08 maart 2024

Microsoft Copilot ondersteunt invullen formulieren in Dynamics 365 apps

Gegevensinvoer in formulieren kan vervelend en frustrerend zijn, maar dat geldt niet voor de hulp van Copilot bij het invullen van formulieren. Deze functie biedt suggesties van AI voor het invullen van velden in hoofdformulieren in modelgestuurde apps. U kunt tijd en moeite besparen bij het invullen van formulieren met slechts een paar klikken of toetsaanslagen. Microsoft is verheugd te kunnen aankondigen dat deze functie nu beschikbaar is voor alle modelgestuurde apps – in Power Apps en uw favoriete Dynamics 365 modelgestuurde apps.

Microsoft Copilot ondersteunt invullen formulieren in Dynamics 365 apps image

Microsoft meldt in een blog:  'Copilot-ondersteuning bij het invullen van formulieren maakt gebruik van AI om suggesties te genereren voor velden in hoofdformulieren, op basis van uw app-gebruik en gegevenspatronen en wat er al in het formulier staat. U kunt eenvoudigweg de suggesties accepteren die aan uw behoeften voldoen. En maak je geen zorgen, er wordt niets opgeslagen totdat je het bevestigt.

Deze functie is nu beschikbaar in uw favoriete Power Apps- en Dynamics 365-modelgestuurde apps, zoals Dynamics 365 Customer Service en Dynamics 365 Sales.

Beheerders kunnen beheren of hulp bij het invullen van formulieren beschikbaar is of niet in hun modelgestuurde apps via het Power Platform-beheercentrum met behulp van de AI- instelling voor hulp bij het invullen van formulieren die wereldwijd wordt uitgerold.

Hulp bij het invullen van formulieren in modelgestuurde apps wordt geleidelijk uitgerold in de maandelijkse kanaalrelease van februari en vroege toegang voor releasewave 1 van 2024. Het wordt standaard ingeschakeld als onderdeel van releasewave 1 van 2024 voor alle modelgestuurde apps in de Engelse taal op op internet met “Nieuwe look” ingeschakeld.'