Witold Kepinski - 07 maart 2024

CrowdStrike neemt Flow Security over

CrowdStrike heeft plannen aangekondigd voor de overname van Flow Security, de eerste en enige oplossing voor runtime-beveiliging van cloudgegevens in de branche.

CrowdStrike neemt Flow Security over image

Met deze overname zet CrowdStrike een nieuwe standaard voor moderne cloudsecurity met uitgebreide realtime gegevensbescherming voor endpoint- en cloudomgevingen en levert het ENIGE platform voor cloudgegevensbescherming dat gegevens in alle staten beveiligt.

Nu de cloud is uitgegroeid tot het nieuwe cyberslagveld, moeten organisaties een uniform securityplatform implementeren dat gegevens in rust en in beweging beschermt terwijl ze door de cloud worden verplaatst, aldus CrowdStrike.

Deze overname bouwt voort op het cloudmomentum van CrowdStrike, waaronder de overname van Bionic in het najaar van 2023, waardoor CrowdStrike de meest complete CNAPP op de markt kon leveren. 

Met deze overname biedt CrowdStrike een meer uitgebreide cloudsecurityplatform in de branche, dat runtime inzicht biedt in kritieke cloudgegevensstromen voor het ontdekken van gevoelige gegevens, potentiële blootstelling aan risico's en het afdwingen van controles om de beveiligingshouding te versterken.