Witold Kepinski - 21 maart 2024

Deloitte InvestAcceleration biedt Industry Accelerator voor Investment Management Workday

Deloitte lanceert InvestAcceleration, een Industry Accelerator voor Investment Management van Workday.

Deloitte InvestAcceleration biedt Industry Accelerator voor Investment Management Workday image

Deloitte heeft de lancering aangekondigd van InvestAcceleration, een nieuwe reeks oplossingen die speciaal is ontworpen voor de beleggingsbeheersector en een branchespecifieke aanpak is om Workday Financial Management te implementeren .

InvestAcceleration helpt beleggingsbeheerders bij het aanpakken van risico's en uitdagingen, waaronder een gebrek aan flexibiliteit, complexe workflows en ongelijksoortige datamodellen. Met InvestAcceleration kunnen bedrijven Workday Financial Management sneller implementeren, realtime gegevens verkrijgen voor meer zakelijk inzicht en uitgebreide branchespecifieke mogelijkheden verkrijgen, zoals digitaal ondersteunde processen voor terugbetaalbare fondsen en intercompany crediteuren en vorderingen. Door gebruik te maken van de branchespecifieke oplossingsgebruiksscenario's, digitale transformatiepraktijken en cloudmigratietools van Deloitte en Workday kunnen gezamenlijke klanten hun time-to-value versnellen.

InvestAcceleration voegt zich bij InsureAcceleration als de nieuwste in Deloitte's collectie Industry Accelerators van Workday, speciaal ontworpen voor de financiële dienstverlening. Beide accelerators zijn gemaakt om bedrijven te helpen hun datamodellen te standaardiseren, wat de basis legt voor het leveren van meer zakelijk inzicht, het verbeteren van de kostentransparantie en het bevorderen van kunstmatige intelligentie en generatieve AI-oplossingen.