Witold Kepinski - 20 juni 2024

BZK onderdeel SSC-ICT gunt aanbesteding aan IT-dienstverleners

De gunning van Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK) en specifiek het onderdeel SSC-ICT selecteert een aantal partijen voor de inhuur van ICT professionals voor de komende 4 jaar. De gegunde partijen zijn: BlueTrail en Quest4, HeadFirst, LINKIT B.V. i.c.m. Divetro B.V., Cimsolutions B.V. i.c.m. Brunel Nederland B.V. en SLTN IT Professionals B.V., SynProfs B.V., Cegeka Nederland B.V. en Ukomst B.V.

BZK onderdeel SSC-ICT gunt aanbesteding aan IT-dienstverleners image

SSC-ICT is een divers Shared Service Center dat een breed palet aan diensten levert via drie Business Units: IT Standaard Services (BST), IT Applicatie Services (BAS) en IT Infrastructuur Services (BIS). Het team van BlueTrail en Quest4 kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij ze SSC-ICT ondersteunen door het beschikbaar stellen van gekwalificeerde ICT-professionals. Er is behoefte aan diverse profielen op basis van standaarden in software en hardware, waaronder NetApp, Cisco netwerkapparatuur, FileNet, SAP, IBM, VMware en Linux.

Bart Wille, CEO van BlueTrail, en Marco Buitenhuis directeur van Quest4, zijn verheugd dat de combinatie de opdracht gegund is als leverancier ROK Inhuur ICT-professionals SSC-ICT voor SSC-ICT. Dit succes erkent opnieuw de kracht van onze samenwerking. De uitdagende opdrachten van SSC-ICT sluiten perfect aan bij onze expertise in geavanceerde applicaties en veelzijdige ICT-professionals. Wij zijn vastbesloten om SSC-ICT de komende vier jaar maximaal te ondersteunen met duurzame diensten die de efficiëntie en effectiviteit van hun bedrijfsvoering verbeteren.

Het Shared Service Center

SSC-ICT is een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid. Met ruim 1.200 medewerkers zorgt SSC-ICT met haar ICT-diensten ervoor dat ruim 53.000 Rijkscollega’s van 7 ministeries hun werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen uitvoeren. SSC-ICT beheert en ontwikkelt een groot aantal applicaties en verzorgt housing- en hostingdiensten in zijn eigen overheidsdatacenter te Rijswijk. Ook IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en het begeleiden of uitvoeren van ICT-projecten maken deel uit van het pakket aan diensten dat wordt geleverd. Alles met één doel: zorgen dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024