Redactie - 15 mei 2024

Dheeraj Pandey: Ondernemer, filantroop en expert in CRM-innovatie

Dheeraj Pandey is een gevestigde naam in de wereld van technologie en filantropie. De in India geboren Amerikaanse zakenman heeft een indrukwekkend track record opgebouwd als leider en innovator in de software-industrie, zoals met Nutanix en nu DevRev. Hij sprak onlangs in de Green Innovation Hub in Almere met Dutch IT Channel en Dutch IT leaders moderator Danny Frietman over diverse onderwerpen zoals strategie en CRM trends.

Pandey is wellicht het meest bekend als de voormalige CEO van Nutanix, een baanbrekend bedrijf dat hij in 2009 oprichtte met Ajeet Singh en Mohit Aron. Gedurende zijn elf jaar bij Nutanix leidde Pandey het bedrijf van een start-up naar een leider in de markt voor hyperconverged infrastructuur.

DevRev

Na zijn vertrek bij Nutanix in 2020 richtte Pandey DevRev op, een bedrijf dat zich richt op het helpen van andere technologiebedrijven om hun teams te stroomlijnen en hun prestaties te optimaliseren. Pandey's visie en leiderschap hebben DevRev snel tot een toonaangevende speler in de markt voor bedrijfsontwikkeling gemaakt.

Naast zijn zakelijke successen is Pandey ook een gepassioneerde filantroop. Hij is een sterke voorstander van het gebruik van technologie om een ​​positieve impact op de wereld te hebben. Pandey ondersteunt verschillende maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor onderwijs, gezondheidszorg en armoedebestrijding.

Veelgevraagde spreker

Pandey is een veelgevraagde spreker op conferenties en evenementen over de hele wereld. Hij deelt graag zijn inzichten over leiderschap, innovatie en de toekomst van technologie. Pandey staat bekend om zijn scherpe intellect, zijn charisma en zijn toewijding aan het maken van een verschil.

In deze video kregen we een beknopt overzicht van Dheeraj Pandey's carrière en zijn passie voor innovatie in CRM.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024